Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

VIDEO: Ar videoklipu piesakās dziedātāja Melita

© Publicitātes foto

Šonedēļ ar jaunu dziesmu “Tikai uz brīdi” klausītājus iepazīstinājusi dziedātāja Melita. Viņa mūzikā sevi pieteica pērn maijā, izpildot Raimonda Paula dziesmu “Pazaudētās debesis” kopā ar reperi Edavārdi.

Dziesma “Tikai uz brīdi” tapusi sadarbībā ar komponistu un producentu Jāni Ķirsi un šā gada Latvijas Literatūras gada balvas laureātu dzejnieku Jāni Vādoni (īstajā vārdā Jānis Veckrācis). Jaunais singls ir priekšvēstnesis dziedātājas nākamajā gadā gaidāmajam minialbumam. “Brīvajā laikā esmu aizrāvusies ar dzejas lasīšanu. Jāņa Vādoņa dzejoli, kas izmantots šajā dziesmā, atradu viņa dzejoļu krājumā “Pagaidām iesāpas elpa”. Dzejoļa saturs un zīmīgā rindiņa “mūžīgi mūžos, vai tikai uz brīdi” uzrunāja mani, nosūtīju to producentam Jānim Ķirsim, kurš šo dzeju ietērpa muzikālā noformējumā,” stāsta Melita.

Dziesmas videoklips tapis sadarbībā ar režisoru Artūru Zepu un operatoru Kasparu Krauzi. Tas vēsta par cilvēku iedomātām sienām un barjerām, kas traucē saprasties, arī par vērtībām - laiku, ģimeni un iespēju būt kopā. “Cilvēki pasaulē ir tikai uz brīdi, un to pavada centienos saprasties. Tā ir vienīgā robeža starp tuvinieku un svešinieku,” par klipa ideju pauž radošā komanda.