Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Ar Covid-19 inficēta mākslinieka dēļ pārcelts "Melo-M" un Dināras Rudānes koncerts Alūksnē

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Vladislavs Proškins/F64

Saistībā ar kāda mākslinieka saslimšanu ar Covid-19 pārcelts šodien plānotais grupas "Melo-M" un dziedātājas Dināras Rudānes koncerts "Pieci elementi", norādīts Alūksnes novada lapā sociālajā tīklā "Facebook".

Aģentūrai LETA sazinoties ar grupas dalībnieku Kārli Auzānu un jautājot, vai viņš var apstiprināt, ka kāds no grupas "Melo-M" dalībniekiem ir inficējies ar Covid-19, Auzāns norādīja, ka šādu informāciju apstiprināt viņš nevar.

Koncerts "Pieci elementi" Alūksnē pārcelts uz nākamā gada 17.aprīļa plkst.19. Alūksnes novada lapā "Facebook" rakstīts, ka iegādātās biļetes būs derīgas uz koncerta jauno datumu, bet ir iespējama arī biļešu atdošana atpakaļ. Tāpat ierakstā atzīmēts, ka mākslinieki cer uz klausītāju sapratni un atvainojās savas mūzikas cienītājiem, kuri bija iegādājušies biļetes.

Savukārt Alūksnes Kultūras centrs novēlēja māksliniekam ātru atveseļošanos un veselību pārējiem grupas dalībniekiem. "Diemžēl šobrīd esošā situācija mēdz būt neprognozējama, mums atliek tikai tai pielāgoties," uzsvērts ierakstā.