Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

VIDEO: Chris Noah atzīmējas ar jaunu singlu

© Publicitātes foto

Šķiet, latviešu mūziķi Chris Noah jeb Kristu Indrišonoku nekāds “kovids” nespēs pievārēt – viņš nupat laidis klajā jaunu singlu “This Is The Night” no novembrī gaidāmā minialbuma “Distance Deluxe”. Šā gada martā viņam jau nāca klajā EP “Distance”.

Dziesma “This Is The Night” tapusi sadarbībā ar britu mūzikas producentu Kristoferu Harrisu (strādājis ar tādiem vārdiem kā “Bear's Den”, “Belle And Sebastian”, Ghostpoet u.c.) ar kuru Krists jau ir veiksmīgi sadarbojies iepriekš. Dziesmas iedvesma radusies no bieži novērojama paradoksa, kad viens cilvēks attiecībās ir vairāk orientēts uz karjeru, un tas kļūst par iemeslu, kādēļ attiecības agrāk vai vēlāk nolemtas izjukšanai. Tomēr attiecības tiek uzturētas mākslīgi, jo nereti palikt kopā ir vieglāk nekā atvadīties. “This Is The Night” ir mūziķa līdz šim visvairāk popa žanram atbilstošā dziesma. “Lai gan necenšos pieturēties pie viena konkrēta žanra, šoreiz producentam Kristoferam nācās mani nedaudz pierunāt doties šajā virzienā un jāteic, esmu apmierināts ar rezultātu,” atzīst Chris Noah. Arī starptautiskie mūzikas apskatnieki un blogeri dziesmu novērtējuši kā veiksmīgu komerciālas popmūzikas un indī žanra apvienojumu.

Līdz ar jauno dziesmu publicēts arī tās videoklips. Tā scenārija autors un režisors ir Renārs Liepiņš. "Klipā redzam vienas attiecības vairākos posmos - gan sākumu, gan vidu, gan arī nobeigumu. Vienas dienas filmēšana, vairākas lokācijas, ar episku noslēgumu. Paldies laikapstākļiem, komandai un aktieriem par spēju lēkāt laikā un emocionālajā diapazonā," joko režisors. Jāatgādina, ka 6. decembrī Chris Noah ar diviem koncertiem uzstāsies Rīgā, “Splendid Palace”. Arī tas ir izaicinājuma cimds Covid-19 - iepriekš šīs sērgas dēļ nācās atcelt 14. maijā paredzēto Krista lielkoncertu koncertzālē “Palladium”.