Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

VIDEO: Aminata uzsāk sadarbību ar "Universal" un izdod jaunu dziesmu

© Publicitātes foto

Viena no spēcīgākajām balss īpašniecēm Latvijā Aminata izdevusi jaunu dziesmu “Šis ir mans laiks” un uzsākusi sadarbību ar mūzikas izdevniecību “Universal Music”.

“Šis ir mans laiks” ir dinamisks disko noskaņās ieturēts singls, kas spēs padarīt gada tumšāko laiku kaut nedaudz gaišāku un cerīgāku. Dziesmas ideja un pirmās versijas tapušas pavasarī, kad Aminata, tāpat kā lielākā daļa pasaules, pavadīja laiku mājās vienatnē, sadzīvojot ar pandēmijas radītajiem ierobežojumiem un neziņu. Dziesmas teksta autori ir Aminata un Mikus Frišfelds, savukārt mūzikas autori - Aminata un DJ Rudd jeb Rūdolfs Budze. “Dziesmu uzrakstīju pašā karantīnas sākumā. Sarīkoju mazu dziesmu rakstīšanas nometni vienatnē savā dzīvoklī. Šī ir manas privātās nometnes pirmā dziesma, par kuru uzreiz sapratu, ka tas būs mans nākamais singls. Melodija uzrakstījās ātri, bet ar tekstu cīnījos ilgi. Man patīk dziedāt par to, kā es patiesi jūtos, jo tikai tad dziesma mani aizrauj. Šajā laikā nejūtos tā, lai dziedātu par mīlestību vai kaut ko iedvesmojošu. Jūtos haotiski, neziņā. Šķiet, ka viss apstājās, bet tajā pašā laikā ir jāturpina strādāt, kaut ko darīt, jo dzīve iet uz priekšu. Tas ir jāpieņem, jo šis ir laiks, kurā es dzīvoju,” stāsta Aminata.

Savukārt sadarbību ar “Universal Music” Aminata komentē šādi: “Manā karjerā ir sācies jauns posms ­­- sadarbība ar “Universal Music”, par ko esmu ļoti priecīga. Līdz šim darbojos patstāvīgi, tomēr jau sen esmu sapņojusi par profesionālu komandu, ar kuru kopā var strādāt pie viena mērķa.” Jāatgādina, ka šogad plānotais Aminatas solo koncerts "Maiga vara" kultūras un izklaides centrā “Hanzas Perons” ir pārcelts uz 2021. gada 12. martu.