Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Ar debijas singlu piesakās noslēpumainais producents MT$

© Publicitātes foto

Plašākai auditorijai tiek piedāvāts skaņdarbs “Venera”, kas ir pirmais vēstnesis no jaunā un noslēpumainā producenta MT$ novembra beigās gaidāmā albuma “Homemade“. Tas dienas gaismu ieraudzīšot ne tikai digitālā formātā, bet arī kādā netipiskā fiziskā veidolā.

MT$ elektroniskās mūzikas lauciņā līdz šim nav darbojies, taču mūziķim ir pieredze dažādos ģitārmūzikas ansambļos, kura par sevi liek manīt arī singlā.

“Skaņdarbu raksturo gaisīgs, peldošs “lo-fi” skanējums un uz priekšu dzenoša, minimāla ritma sekcija, kurā dzirdama hiphopa ietekme,” šo hipnotisko dziesmu raksturo pats MT$. Dziesmai “Venera” tapusi arī vizualizācija, kuras autore ir Paula Pudāne. “Pirmie aizmetņi šādam jaunam muzikālajam virzienam radās jau pērn, taču toreiz likās, ka tie nekur tālāk neaizvedīs. Tomēr, kā jau daudziem no mums, krietnu daļu no šī gada nācās pavadīt mājas režīmā, līdz ar to neviļus turpināju attīstīt muzikālās idejas. “Venera” ir īpaša ar to, ka, tieši pabeidzot darbu pie šī gabala, sapratu, ka gribu dziļāk iztirzāt šo mūzikas izraisīto sajūtu un nolēmu izveidot ko pamatīgāku par vienu atsevišķu dziesmu,” tā mūziķis.