Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Astoņu meiteņu grupa "Karameles" ieraksta dziesmas "Oktobris" akustisko versiju

© Publicitātes foto

Oktobrī klajā nāca grupas “Saldās sejas” projekta “12” otrā dziesma “Oktobris”, kuras ierakstā piedalījās arī Jānis Stībelis un grupa “Karameles”. Nu izdota arī šīs dziesmas akustiskā versija astoņu meiteņu izpildījumā.

Šīs nedēļas sākumā Kuldīgas meiteņu vokālā grupa “Karameles” laidušas klajā Ginta Stankeviča un Guntara Rača dziesmas akustisko versiju “Kādā oktobra rītā”. Ierakstā piedalās grupas dalībnieces Anete Palma, Raima Anna Strazdiņa, Marta Aleksa Sproģe, Estere Lakija Jansone, Zane Bērica, Beatrise Šmidberga, Madara Orola un Agnese Čīče, kura ir arī ansambļa vadītāja. Dziesmas vokālās partijas aranžējis Rūdolfs Bērtiņš, bet klavieru pavadījumu spēlē Zigurds Turss.

“Gribējās uzrakstīt mierinošu dziesmu šajā nemierīgajā laikā. Dot mazu cerību, ka kādu rītu mēs pamodīsimies, un viss satraukums būs zudis. Mēs runāsim to, ko domājam, un ikviens mūs sapratīs. Joprojām ceru pamosties kādā oktobra rītā un ziņās uzzināt, ka nav vairs pandēmijas, ka Lukašenko ir atkāpies un Kalnu Karabahā armēņi ar azerbaidžāņiem apkampjas…,” sapņo dziesmas vārdu autors Guntars Račs.