Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Leģendārajiem AC/DC jauns singls, albums iznāks novembrī

© Publicitātes foto

Ar jauna singla “Shot In The Dark” izdošanu leģendārā austrāliešu smagā roka apvienība “AC/DC” izsludinājusi arī jauna studijas albuma iznākšanu – tas sauksies “Power Up” un tiks izdots akurāt 13. novembrī.

Iepriekšējais “AC/DC” studijas albums “Rock Or Bust” tika izdots pirms sešiem gadiem, bet pirms tam faniem nācās gaidīt vēl ilgāk - “Black Ice” izdošana datēta ar 2008. gadu. Pēdējos gados “AC/DC” vajāja sastāva problēmas, taču pirms pāris gadiem ierindā atgriezās teju “dream team” - pie mikrofona atkal ir Braiens Džonsons, pie basa - Klifs Viljamss, bet pie bungām - Fils Rads. 2017. gada 18. novembrī mirušā ritma ģitārista Malkolma Janga (ar demenci sirgstošā mūziķa pēdējais darbs bija “Black Ice” ieraksts) vietā jau pasen ir viņa brāļa dēls Stīvijs Jangs, bet AC/DC galvenā vizītkarte joprojām ir šīs formācijas dibinātājs, skolēna īsbiksēs tērptais ģitārists Anguss Jangs.

Pēc skaita septiņpadsmitā studijas albuma priekšvēstnesis “Shot in The Dark” ir ieturēts “AC/DC” labākajās tradīcijās. Gaidāmā albuma ierakstam grupa atkal apvienojusies ar producentu Brendanu O’Braienu, ar kuru strādāja arī pie diviem iepriekšējiem albumiem. Jau zināms, ka “Power Up” tiks iekļauts ducis jaunu dziesmu. Plānots izdot gan CD, gan vinila plati, turklāt arī to “delux” versijas, kā arī īpašu limitētas tirāžas izdevumu, kurš būs iepakots kastē, kurai nospiežot pogu tā izgaismosies neona gaismā un atskaņos singlu “Shot In The Dark”. Kastē atradīsies albums ar pievienotu 20 lapu bukletu un USB vads pašas kastes uzlādei.