Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Ekstrēmo pārvērtību šovu vadīs Naura Brikmaņa sieva

© Publicitātes foto

Šo ceturtdien, 8. oktobrī, pulksten 22 kanālā TV3 pirmizrādi piedzīvos pārvērtību šovs “Operācija: Jauna dzīve”, kura vadītājas lomā iejutīsies TV personība Aija Selga-Brikmane.

Ekstrēmo pārvērtību šova “Operācija: Jauna dzīve” atlasē pieteicās vairāk nekā 1300 pretendentu. Starp tiem tika izvēlēti 50 labākie, kuri cīnīsies par iespēju nokļūt starp tiem sešiem, kuri spers soli pretim jaunai dzīvei. Pārvērtības dalībniekiem veiks profesionāļu komanda - plastiskās ķirurģijas speciālists Vadims Kļimecs (“Lipex”), zobārstniecības eksperts Raivis Sietnieks (“Confidential”) un acu ķirurgs Fēlikss Lūkins (Dr. Lūkina acu klīnika).

Pārvērtību procesā dalībnieku atbalsts un ceļa biedrs būs šova vadītāja Aija Selga-Brikmane. “Esmu cilvēks, kas savā dzīvē ilgi nestāv uz vietas - iespēju robežās cenšos mainīt visus apstākļus un situācijas, kuras mani neapmierina vai neved iecerētajā virzienā. Tādēļ labprāt pavadu laiku ar sev līdzīgiem cilvēkiem - tādiem, kuri dzīvo savu dzīvi tā, lai ar katru dienu to padarītu labāku un kļūtu laimīgāki. Un dalībniekiem, kas piedalās šovā, ir jāpierāda, ka viņi ir gatavi mainīties, pārvarēt sevi un doties savu sapņu virzienā,” norāda šova vadītāja. Vaicājot, ko viņa domā par plastisko ķirurģiju, Aija pauž, ka dzīvē jāizmēģina visas metodes, kas cilvēkam var palīdzēt justies skaistākam, pašpārliecinātākam un veiksmīgākam. “It sevišķi, ja arī apstākļi un iespējas to atļauj. Kāpēc ne, ja tā rezultātā cilvēks jūtas labāk? Jautājums, protams, uz cik ilgu laiku šī sajūta saglabāsies un vai ar to būs pietiekoši, lai sasniegtu vēlamo. Pati arī esmu domājusi par plastiskās ķirurģijas operācijām, bet līdz šim nevienu operāciju neesmu veikusi.”