Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Noklausies! "Saldajām sejām" oktobra dziesmā piepalīdzējis Stībelis

© Publicitātes foto

No septembra grupa “Saldās sejas” apņēmusies katra jauna mēneša pirmajā datumā publicēt jaunu mēneša dziesmu, un oktobris nav kļuvis par izņēmumu.

Ja dziesmas “Septembris” autori bija ansambļa “Saldās sejas” dalībnieki Tomass Kleins un Guntars Račs, tad jaunās dziesmas “Oktobris” mūzikas autors ir Gints Stankevičs. Tās ierakstā šoreiz talkā aicināts dziedātājs Jānis Stībelis un vokālā grupa “Karameles”. Ievērojot distancēšanās prasības, mūziķi savas partijas ierakstījuši individuāli: ģitāras partijas iespēlējis Tomass Kleins, bet vokālus ieskaņojuši “Saldo seju” dalībnieki Jānis Narkevics Jr. un Katrīna Bindere.

”Vēlamies daudzveidīgāku skanējumu, tāpēc aicinām palīgā dziesmu autorus, ar kuriem grupas ietvaros līdz šim neesam sadarbojušies. Ieplānots, ka katrā nākamajā dziesmā sadarbosimies ar viessolistiem, un saku lielu paldies Jānim Stībelim, kurš piekrita [iedziedāt dziesmu], ilgi nedomājot. Man patīk viņa pozitīvais pienesums dziesmai! Arī “Karameles” piekrita, pat nedzirdot dziesmu. Pati dziesma ir par tiem patiesības mirkļiem, kurus mēs laiku pa laikam piedzīvojam. Par to ideālo mirkli, kad pasaule mainās uz labu,” stāsta grupas līderis un dziesmas vārdu autors Guntars Račs.