Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Marta Grigale ar singlu "Drāma" izziņo gaidāmo albumu

© Publicitātes foto

Septembra pēdējā dienā pašmāju mūziķe Marta nākusi klajā ar jaunu dziesmu “Drāma”, kas tapusi sadarbībā ar producentu DJ Rudd, un ir priekšvēstnesis oktobra beigās gaidāmajam albumam “Lietas, kas notiek manā galvā”.

Dziesmas “Drāma” teksta un mūzikas autore ir pati Marta, bet producents - DJ Rudd jeb Rūdolfs Budze). Jāsaka, ka singls ir ļoti lipīgs un dejojams, ko savos komentāros pie dziesmas atzīmējuši arī vairāki tā klausītāji. “Tā kā bieži mēdzu pārspīlēt un “uzburt drāmu” ne no kā, Rūdolfs pajokoja, ka derētu par to uzrakstīt dziesmu. Tas sākās kā joks, bet izvērtās par albuma košāko singlu,” stāsta Marta.

Pēc viņas teiktā, skaņu celiņš un vārdi veltīti ne tikai visām “drāmas karalienēm”, bet arī personīgajai saiknei ar teātra mākslu: “Dziesmā dzirdamas vairākas atsauces uz teātri, kam manā dzīvē vienmēr būs īpaša vieta. Šī noteikti ir dziesma, pie kuras var dejot, kurai dziedāt līdzi un ar kuras enerģiju pārvarēt rudens drūmumu.”

Dziesmai radīts arī teksta video, pie kura šoreiz strādājis elektroniskās mūzikas mākslinieks Kashuks. Simboliski, ka šajā video redzami arī rekvizīti no dažādām Latvijas Nacionālā teātra izrādēm.