Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

VIDEO: Ozols popularizē zebras un jaunos repa talantus

© Publicitātes foto

Pavisam nesen latvju repa vecmeistars Ozols izdeva singlu kopā ar jauno talantu Prusax, bet šonedēļ viņš klausītāju vērtēšanai nodevis jaunu dziesmu “Antidepresanti”, kas tapusi sadarbībā ar pavisam jaunu vārdu mūzikā – ZeBrene.

Singla “Antidepresanti” vārdu autori ir Ozols un ZeBrene, kurš ir arī mūzikas autors - nav brīnums, ka šī dziesma ir popsīgāka nekā ierasts tās dzirdēt Ozola repertuārā. Dziesmai tapis arī teksta video, kura autore ir dziedātāja Madara Dzintara (“Radio Trio”), savukārt reklāmas fotosesija risinājusies Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā. Dziesmas producents - Kaspars Ansons. Kas attiecas uz ZeBreni, tad “šis mūziķis veiksmīgi darbojas nozarē, taču nu piesaka sevi ar jaunu skatuves vārdu, neatklājot nekādas sīkākas detaļas par savu personību,” vēsta izdevēji.

Dziesmas “Antidepresanti” teksta video vizuāli dāsni bagātināts ar dažādām kapsulām, un arī teksts liek aizdomāties par antidepresantu problēmu. “Ja runājam par konkrētu dziesmas stāstu, tad jāsaka, ka vislielākā mana vēlēšanās ir tāda, lai cilvēks klausās dziesmu un sadzird tajā tieši to, ko vēlas pats. Lai izjūt to savā veidā un noķer to sajūtu, ko vēlas. Mums kopā bija lieliska sadarbība, un es ceru, ka dziesma aizies tautās, ka cilvēkiem tā patiks, ka klausītāji novērtēs mūsu darbu,” saka Ozols, uzsverot, ka dziesma ir jābauda katram pēc savām sajūtām. “Ja māksla ir jāskaidro, tad kaut kas nav kārtībā,” smejas Ozols. Savukārt viņa partneris šajā dziesmā ZeBrene piebilst: “Dziesmu katrs var uztvert citādāk, kāds pat, iespējams, kā humoru, taču patiesībā te slēpjas ļoti nopietna tēma tiešā nozīmē - antidepresanti. Tā ir patiesa un tieša dziesma. Tā stāvēja plauktiņā aptuveni trīs četrus gadus, ik pa laikam meklējot komandas biedrus realizēšanai, taču līdz šim nebija izdevies atrast īsto kombināciju. Kā zināms, tās dziesmas, kas tikai krājas plauktos, atņem enerģiju nākamajām, tāpēc nolēmu, ka tam ir jāpieliek punkts. Kā izrādījās - īstais laiks un īstā vieta, jo līdzās parādījās Ozols, kurš ir ļoti parasts, atsaucīgs un labprāt iesaistās šādās avantūrās. Kā saka - kas neriskē, tas nevinnē.”