Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

"Very Cool People" lielkoncertu sadala divās daļās

© Publicitātes foto

Par spīti bažām, 14. oktobrī paredzētais džezfanka grupas “Very Cool People”, Edavārdu, anša un Kristīnes Prauliņas lielkoncerts kultūras un izklaides centrā “Hanzas perons” notiks, taču vienas jaudīgas un piesātinātas uzstāšanās vietā tiks piedāvātas divas.

Lēmums sadalīt publiku diviem koncertiem pieņemts saistībā ar pandēmiju un valstī pieņemtajiem drošības pasākumiem, ņemot vērā izvēlētās koncertvietas telpu platību un vienlaikus pasākumā atļauto cilvēku skaitu. Ieeja abos koncertos “Hanzas peronā” būs iespējama pusstundu pirms sākuma. Vietu skaits ir ierobežots, un abos koncertos būs tikai sēdvietas. Jāpiebilst, ka līdzīgi ar lielkoncertiem rīkojušies vēl vairāki latvju mūziķi, piemēram, jau minētais ansis.

Koncertos piedalīsies visi albuma “Koncertprogramma “Pa apli”” ierakstā iesaistītie, kā arī īpaši viesi. Būs dzirdamas dziesmas no pagaidām pēdējā grupas “Very Cool People” diska, kā arī vēl nedzirdēti garadarbi. Pirms grupas uzstāsies Latvijas skrečošanas šovu meistars DJ Aspirīns. “Šie būs šā megaprojekta pēdējie koncerti,” uzsver projekta un apvienības “Very Cool People” vadītājs Elvijs Grafcovs. “Pēc tiem katrs no iesaistītajiem māksliniekiem atkal fokusēsies uz savām solokarjerām, jo piespiedu brīvdienu laikā visiem tapis daudz jauna muzikālā materiāla un fokuss tuvākajā nākotnē tiks likts uz to.” Jāatgādina, ka “Very Cool People”, Edavārdi, anša un Kristīnes Prauliņas koncertalbums tika ierakstīts pērn jūlijā festivālā “Saulkrasti Jazz” un izdots šā gada martā, taču tā prezentācijas koncertu nācās pārcelt uz oktobri.