Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Gatis Mūrnieks par LaIPA stipendiju izdod jaunu dziesmu

© Publicitātes foto

Muzikālās un vizuālās līdzības dēļ par “otro Mārtiņu Freimani” bieži vien dēvētais dziesmu autors un mūziķis Gatis Mūrnieks izdevis jaunu dziesmu “Vienmēr var” – grupas “Tumsa” faniem tā droši vien patiks.

Dziesmas “Vienmēr var” mūzikas un vārdu autors ir pats Gatis Mūrnieks, bet visus producēšanas darbus paveicis pieredzējušais studijas “Factory Sounds Studio” producents Gints Stankevičs. “Ja par kaut ko no sirds sapņo, tad tam, ka to esi spējīgs izdarīt, ir jātic. Ticība sev ir ļoti svarīga. Protams, ja to dari ar smaidu, tad var gadīties, ka sanāk iedvesmot arī apkārtējos, un tā mēs to pasauli arī mainām uz labo pusi,” prāto mūziķis. Starp citu, šīs dziesmas izdošana kļuvusi iespējama pateicoties Latvijas mūzikas producentu un izpildītāju apvienības (LaIPA) piešķirtajai stipendijai.

Gatis Mūrnieks ir jelgavnieks, pazīstams arī kā grupas “On My Way” līderis. Viņš rakstījis dziesmas un dziesmu vārdus tādiem izpildītājiem kā “Putnu balle”, Lauris Reiniks, Nikolajs Puzikovs, Katrīna Bindere un citi. Piedalījies koncertšovā “Mans draugs - Mārtiņš Freimanis”, kur dziedājis duetā ar Olgu Rajecku.