Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Noskaties! Ozols izdod video kopā ar jauno repa talantu Prusaxu

© Publicitātes foto

Augusta nogalē Ozols izdeva albumu “Y A U D A” un aizvadīja trīs koncertus Rīgā, “Sporta 2 kvartālā”. No šajos koncertos ierakstītā video materiāla tapis klips, bet drīzumā tiks laists klajā arī koncertu ieraksts.

Šo koncertu ietvaros tika izpildīti Ozola jaunā albuma singli, kā arī dziesmas no iepriekšējiem ierakstiem. Kā viens no galvenajiem jaunā albuma ierakstiem pēc “Spotify” rādītājiem ir dziesma “Tu nāc, tu ej”, kas ir tapusi kopā ar jaunās skolas reperi - Prusaxu. Nupat izdotais video ir kā neliels ieskats tajā, kā tika aizvadīti koncerti “Sporta 2 kvartālā”.

Video autors ir Valentīns Ļinovickijs, ar ko Ozols sadarbojies pāris reizes arī iepriekš. Klipā izmantoti video fragmenti un fotogrāfijas no visām trīs koncerta dienām. “Liels paldies visiem fotogrāfiem, kā arī video materiālu autoriem, kas mūs atbalstīja šajā notikumā, un dalījās ar saviem darbiem,” tā Ozols. Septembra nogalē vai oktobra sākumā viņš plāno audio formātā izdot koncerta ierakstu “Sporta Live”, pie kura skaņas šobrīd strādā Didzis Simanovičs.