Grupa "Audiokvartāls" jaunajā klipā runā par salauztām sirdīm

© Publicitātes foto

Pašā pandēmijas priekšvakarā grupa “Audiokvartāls” pamanījās izdot savu debijas albumu “Runa nav par naudu”, kura tituldziesmai nupat tapis arī videoklips. Ārkārtējās situācijas dēļ nācās atcelt gan koncerta prezentācijas pasākumu, gan koncerttūri, tomēr arī šajā laikā grupa nesnauda: organizēja koncertus tiešsaistē, radīja trīs videoklipus un dīkā nesēdēja. Jo - runa taču nav par naudu…

Videoklipa dziesmai “Runa nav par naudu” idejas autors ir grupas solists Ivars Ozoliņš, un klips tapis sadarbībā ar Andri Koemecu, ar kuru kopā veidoti arī citi grupas vizuālie darbi, kā arī foto studiju “Yeko Studio”. Dziesmas stāsts ir par sievieti, kurai patīk lauzt vīriešu sirdis un gūt no tā baudu, tapēc grupas dalībnieki sociālajos tīklos izveidoja akciju, aicinot sievietes iesūtīt savas fotogrāfijas, no kurām daļa iekļauta videoklipā, simbolizējot mūziķu bijušās draudzenes.

Līdz ar šo videoklipu “Audiokvartāls” paziņo arī par sastāva izmaiņām - grupā atgriežas tās sākotnējā sastāva bundzinieks Māris Skrodis, aizstājot publikas jau iemīļoto Ludvigu Lielausu, kurš personisko apstākļu dēļ pārcēlās uz dzīvi ārzemēs. “Sakām milzīgu paldies Ludvigam par ieguldījumu grupas darbībā, debijas albuma izveidē un arī mūsu personiskajā un profesionālajā izaugsmē. Kopā ar viņu beidzot īstenojām sapni par albumu, kā arī atradām to īsto muzikālo virzienu, kurā strādāt.” Interesanti, ka videoklipā redzami abi bundzinieki, tādejādi iemūžinot šo svarīgo notikumu “Audiokvartāla” CV.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais