Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

"Čipsis un Dullais" aicina uz lielkoncertu "Noasā"

© Publicitātes foto

Šo piektdien, 18. septembrī uz peldošās galerijas “Noass” āra skatuves plānots jaunā viļņa šlāgergrupas “Čipsis un Dullais” otrā albuma prezentācijas un pie viena arī 15 gadu jubilejas lielkoncerts “Bravo!”.

Lielkoncerta pirmajā daļā pirmo reizi plašākai auditorijai tiks atskaņots jaunais dueta “Čipsis un Dullais” albums “Bravo!” pilnā tā garumā, bet otrajā daļā piebiedrosies īpašie viesi, ar ko grupai tās 15 gadu pastāvēšanas laikā izveidojusies sadarbība un tapuši kopīgi projekti. Uz skatuves kāps orķestris “Big Bang” kā arī Alise Joste un Valters Mednieks, ar ko kopā tiks izpildītas grupas visretāk koncertos dzirdētās dziesmas. Pirms koncerta, starpbrīžos un pēc tā par noskaņu rūpēsies grupas draugs un latvju mūzikas skatuves rečetīva romantiķis Roberts Gobziņš.


Jaunākais dueta “Čipsis un Dullais” albums “Bravo!” tika izdots šajā vasarā. Tajā apkopotas desmit dziesmas, kas tapušas astoņu gadu laikā. Albumā iekļauti gan tādi skaņdarbi, kas jau iepriekš izskanējuši grupas koncertos, gan pavisam jaunas kompozīcijas. “Bravo!” pieejams vietnē “bandcamp” un populārākajos straumēšanas servisos, turklāt katrs, kurš iegādājies biļeti uz koncertu iepriekšpārdošanā, saņems grupas jaunāko albumu CD formātā.