Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

"Ducelei" video ar kriminālu un erotisku pieskaņu

© Publicitātes foto

Ekoloģiskās mūzikas ansamblis “Ducele” pabeidzis darbu pie sava albuma, kurā jaunās skaņās ieskaņotas leģendārās trimdas latviešu grupas “Trīs no Pārdaugavas” līdera Viļņa Baumaņa dziesmas. Albums būs pieejams komplektā ar Noras Ikstenas un Viļņa Baumaņa grāmatu par šo grupu un nāks klajā 6. oktobrī.

Gaidot šo nozīmīgo notikumu, ansamblis “Ducele” licis galdā vēl vienu dziesmu no gaidāmā albuma: dziesmas “Lienīte” videoklips ir burtiskā nozīmē piesātināts ar krimināliem elementiem un arī nelielu erotikas devu. Lielu ieguldījumu klipa veidošanā veicis mākslinieks Ivars Mailītis ar kundzi Inesi Maili-Mailīti. “Dziesmas video versija tapa spontāni, bez garas apspriedes, kā brīva improvizācija. Pats arī rakstīju scenāriju un sadarbībā ar mākslinieku Ivaru Mailīti tika iekārtota un dekorēta vide. Visiem filmēšanas procesā iesaistītajiem gāja jautri!” stāsta grupas līderis Arnis Veisbārdis.


Jau oktobrī “Ducele” piedāvā uz grupas “Trīs no Pārdaugavas” dziesmām, pieredzi un piedzīvojumiem balstītu koncertuzvedumu “Monika”. Šī uzveduma laikā varēs iegādāties “Duceles” jaunāko ierakstu ar Viļņa Baumaņa dziesmām, kā arī Noras Ikstenas grāmatu par grupu “Trīs no Pārdaugavas”. Koncertuzveduma scenārists un režisors - Viktors Runtulis. Pirmais tūres koncerts paredzēts 9. oktobrī Valmieras Kultūras centrā, bet pēc tam ansamblis iecerējis paviesoties vēl 14 kultūras namos vai centros. Tūres noslēgums - 29. novembrī Viesītes Kultūras pilī.