Kopīgam projektam apvienosies grupas "ABBA" solistes

© Publicitātes foto

Leģendārās zviedru popmūzikas grupas "ABBA" bijušās dziedātājas Anni-Frīda Lingstada (Anni-Frid Lyngstad) un Agnēta Fēltskoga (Agnetha Fältskog) nolēmušas apvienoties, lai kopā strādātu pie kāda ieraksta, ziņo The Daily Telegraph.

Par to, kāds būs viņu kopprojekts un kad viņas ķersies pie darba pagaidām nav sīkākas informācijas.

Zviedru popmūzikas grupa tika izveidota 1972.gadā. Popularitāti tā ieguva 1974.gadā, kad dziesma "Waterloo" ieņēma pirmo vietu Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Savas darbības laikā grupa izdevusi astoņus studijas albumus, no kuriem pēdējais - "The Visitors" - iznāca 1981.gadā. Lai arī mūziķi nebija oficiāli paziņojuši par grupas izjukšanu, tiek uzskatīts, ka tā vairs neeksistē kopš 1983.gada. Pēdējo reizi "ABBA" uzstājās 1982.gada decembrī, bet jau nākamajā gadā mūziķi pievērsās solokarjerām.

2010. gada martā grupa tika uzņemta Rokenrola slavas zālē. Uz svinīgo ceremoniju Ņujorkā ieradās arī Lingstada un Benijs Andersons. Toreiz Lingstada paziņoja, ka neplāno strādāt kopā ar Fēltskogu, taču acīmredzot pa šo laiku dziedātāja savas domas ir mainījusi.

Izklaide

Līdz ar rudens sākumu mūziķis Ralfs Eilands, kā arī radio, TV šovu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, kuri kopā pazīstami kā komiķu apvienība “Mēs Jūs Mīlam”, aicina uz savu jaunāko izrādi “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”.