Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

"Rīgas Modes" ar koncertu uz "Noasa" atvadīsies no vasaras

© Publicitātes foto

Par godu aizejošajai vasarai (vai no bēdām par šādām šī gadalaika beigām) grupa “Rīgas Modes” šo sestdien, 12. septembrī, uzstāsies peldošajā kultūras un mākslas centrā “Noass”.

Grupa “Rīgas Modes” šobrīd strādā pie jauna ieraksta un koncertā sniegs ieskatu arī savā jaunajā materiālā. Līdz šim šis savdabīgais ansamblis jau publiskojis trīs dziesmas no topošā garadarba: “Savvaļas zirgi”, “Mēs braucām visu nakti” un pavisam nesen arī jauno singlu “Dejot vienatnē”.

Līdz šim ”Rīgas Modes” ir izdevuši divus albumus - pašu vārdā nosaukto EP, kā arī albumu ”Fantastiski”, kas saņēma Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvu “Zelta Mikrofons” kā labākais popmūzikas ieraksts un arī Austras balvu, kas tiek pasniegta pašmāju labākajam ierakstam mūzikas kritiķu vērtējumā. Grupas sastāvā šobrīd ietilpst Kalvis Bormanis (vokāls), Reinis Papulis (ģitāra), Anete Stuce (taustiņi), Andris Apīnis (basģitāra) un Mareks Ameriks (bungas).

Kultūras un mākslas centrs “Noass” noenkurots pie AB dambja, iepretim viesnīcai “Radisson Blu Daugava”. Biļešu cena iepriekšpārdošanā ir pieci eiro, bet pie ieejas tās maksās 7 eiro. Vietu skaits koncertā ir ierobežots. Pirms koncerta ar DJ setu uzstāsies radio ētera personība Maija Rozīte. “Vasara vienmēr beidzas pārāk ātri, tāpēc vēlējāmies mazliet pagarināt šīs sajūtas un sagādāt vēl vienu vakaru, ko pavadīt kopā ar saviem draugiem un skaistiem svešiniekiem,” uz koncertu aicina grupas dalībnieki.