Tas ir jāredz! Markus Riva ar komisku video atgriežas 80. gados

© Publicitātes foto

Laikā, kad skolēni atgriežas skolas solā, Markus Riva atgriezies laikā un piedāvā jaunu videoklipu 80. gadu noskaņās. Kopā ar video tiek prezentēta pavisam jauna dziesma latviešu valodā no rudenī gaidāmā albuma.

Dziesmas “Tavos vārdos” producents ir Andis Ansons, savukārt videoklips tapis ciešā sadarbībā ar Dree un “Clipmaker”. Video tapis sadarbībā ar stilisti un grima mākslinieci Kristīni Čakari, kura pati redzama arī klipā. Abiem video varoņiem iejušanās dažādos tēlos nav sveša, un šoreiz abi ļāvušies jautram piedzīvojumam, iedvesmojoties no popkultūras norisēm 80. gadu beigās un 90. gadu sākumā, kā arī tā laika modes ikonām.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais