Ar singlu piesakās jauna un daudzsološa dziedātāja Karīna Laugale

© Publicitātes foto

Nupat klajā nākusi dziesma “Colorful World”, kuras mūzikas un teksta autore, kā arī izpildītāja ir 22 gadus jaunā Karīna Laugale. Šo dziesmu producējuši un aranžējuši Jānis Bukums un Artūrs Liede, kā arī skaņu inženieris Kārlis Šteinmanis, bet to iespēlēt palīdzējusi Jāņa Bukuma grupa.

Dziesma “Colorful World” ir “par vienlīdzību uz pasaules, kurā mēs katrs esam tik atšķirīgi, bet savā būtībā tik neviennozīmīgi krāsaini,” šo darbu piesaka tā izdevēji no Latvijas Rokmūzikas asociācijas. “Šī dziesma ir veidota roka stilistikā, kurš ir ļoti atšķirīgs no dziedātājas ierastā ampluā, kā arī šis ir viņas pirmais publicētais autordarbs.” Par roka stilistiku gan varētu pastrīdēties, bet nu - vērtējiet paši…

Karīna Laugale jau agrā bērnībā iemīlēja mūziku - mācījās dziedāt un spēlēt klavieres. Pabeigusi Rīgas Doma kora skolas džeza nodaļu kā džeza vokāliste, bet pašlaik studē Jāzepa Vītola Latvijas mūzikas akadēmijā. Piedalījusies dažādās meistarklasēs ar džeza un populārās mūzikas mūziķiem. Karīna bija viena no grupas “Koukie Band" dalībniecēm, kas 2017. gadā piedalījās šova “X faktors" pirmajā sezonā. Tāpat piedalījusies dažādos festivālos Latvijā un ārpus tās robežām, piemēram, “Saulkrasti Jazz", “Ventspils Groove", “”Moscow Spring A Capella", “Noorte Jazz Festival" un citos. Ikdienā Karīna izpilda gan populāro, gan džeza mūziku kopā ar dažādiem mūziķiem.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais