Rīdziniekiem "Dani Ryan" jauns singls un video

© Publicitātes foto

Rīgas sintīroka grupa “Dani Ryan” laidusi klājā savu jauno singlu “Bring A Little Lovin’” no tās topošā otrā albuma “Party”. Sanācis enerģisks un gana pievilcīgs gabals.

Jaunākais grupas “Dani Ryan” singls ir pieejams mūzikas straumēšanas platformās Spotify un Soundcloud, kā arī vietnē YouTube, kur ir iespējams noskatīties “Bring A Little Lovin’” liriku video. Šis video izstrādāts ar pašu spēkiem, pateicoties grupas līdera Daniela Ravinska datorprasmēm. Kompozīcijas centrālā tēma ir mīlestība, taču dziesmas vārdi un video ir veidoti tā, lai katrs atrastu tajā kaut ko sev saistošu. Singla ierakstīšanā izmantoti gan klasiskie rokmūzikas instrumenti - bungas, ģitāra, basģitāra, gan arī sintezators un flauta. Viss topošais albums tiek ierakstīts Daniela mājās, pašā Rīgas sirdī, kur arī notiek lielākā daļa mēģinājumu. Jāpiebilst, ka “Dani Ryan” pirmsākumi meklējami 2015. gadā. Pēc vairākām sastāva izmaiņām 2019. gadā grupa uzsāka aktīvu darbību, bet gada beigās klājā nāca “Dani Ryan” debijas albums “Open”. Šī gada laikā grupa ir uzstājusies Rīgas klubā “Depo”, bāros “Nemiers” un “Republika”, ka arī festivālā “Nezāle”.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais