Aicina uz psihedēlisku koncertu kopā ar "Les Attitudes Spectrales"

© Publicitātes foto

Ar speciāli izveidotu gaismu vizualizāciju šovu, šo ceturtdien, 27. augustā, alus darītavā “Ziemeļu Enkurs” uzstāsies pašmāju psihedēliskā roka grupa “Les Attitudes Spectrales”. Lai koncerta noskaņu skatītājiem padarītu īpašu, to papildinās “Liquid Peanut” krāsu projekciju šovs.

“Les Attitudes Spectrales” ir viena no sava žanra spilgtākajām grupām. Tās mūziķi iepriekš spēlējuši tādos projektos kā “ILLA”, “Kaktiņš”, “Stūrītis”, “Chomsky Chess Club” un “Salt Wound”. 2014. gadā mūziķi uzsāka projektu “Les Attitudes Spectrales” ar plānu neiekļauties kādā konkrētā stilā, taču, spēlējot psihedēliskā, garāžroka vai pankroka un reizēm arī akustiskā veidolā, beigu beigās pašiem radās sava muzikālās pasaules birka - kompostroks. Karjeras laikā grupa izdevusi trīs albumus - “Floral Wreck” (2014), “Where’s My Ghost Milk” (2015) un “Vampire In The Summer” (2019).

Koncerta īpašie viesi būs jaunā psihadēliskā/tuksnešroka apvienība “Opium Owl”, savukārt par īpašu atmosfēru gādās speciāli sagatavots projekciju šovs no apvienības “Liquid Peanut”. Sekojot psihedēliskā žanra agrīnajām tendencēm, “Liquid Peanut” izmanto analogus kodoskopus, lai, līdz ar mūziku, dzīvē veidotu un projicētu krāsu, eļļas un ūdens kompozīciju radīšanu. Jāpiebilst, ka ar īpašiem “psychedelic liquid light show” savulaik uzstājušās arī tādas pasaulē slavenas grupas kā “Pink Floyd” un “Jefferson Airplane”.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais