Patrisha izdod vasarīgu un dzīvespriecīgu singlu

© Publicitātes foto

Pagājušā gada labākā latvju popmūzikas debitante Patrisha pēc ilgāka pārtraukuma aplaimojusi savus cienītājus ar jaunu dziesmu – tā saucas “Daudz par daudz”.

Neskatoties uz latvju jaunās paaudzes biežajiem centieniem dziedāt angļu mēlē, Patrisha šajā ziņā ir patīkams pārsteigums - viņa dzied tikai latviski un solās to arī turpināt darīt, jo “tas dod iespēju sasniegt plašāku auditoriju un visās vecuma grupās.”

Dziesmas "Daudz par daudz" autori ir Patrisha (Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča), “The Sound Poets” līderis Jānis Aišpurs un DJ Rudd (Rūdolfs Budze), bet to producējuši DJ Rudd un Andis Ansons no "Bandmaster". Ierakstā piedalījušies arī Kristaps Ērglis un Kaspars Ansons. Šī ir kārtējā veiksmīgā dziesma Patrishas kontā - dzīvespriecīga un jauneklīga (jaunavīga?) kā pati dziedātāja. "Daudz par daudz" muzikāli ir ieturēta viegli vasarīgās noskaņās, un pati dziedātāja savu jauno singlu raksturo šādi: "Ir reizes, kad ir jāsper pirmais solis, jākāpj pāri savām bailēm un jāļauj sev izkāpt no ēnas. Man nav sveša sajūta, kad iekšēja nepārliecība traucē uzsākt jaunas lietas, tāpēc ar šo dziesmu gribu motivēt savus klausītājus ne vien ticēt brīnumiem, bet arī pašiem tos radīt."

Jāatgādina, ka jaunā dziedātāja Patrisha plašākai auditorijai debitēja 2019. gadā, izdodot četrus singlus un minialbumu izdevniecības "Universal Music Group" paspārnē, kā arī saņemot "Zelta Mikrofona 2019" balvu par labāko gada debiju. Patrisha dzied un uzstājas jau kopš agras bērnības - piedalījusies vairāk nekā 60 vokālistu konkursos, gūstot godalgas gan Latvijā, gan ārvalstīs, un jau no 15 gadu vecuma uzstājusies ar savu pavadošo sastāvu. Šobrīd Patrisha ir viena no aktuālākajām jaunajām dziedātājām uz Latvijas popmūzikas skatuves.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais