Noklausies! "Radio Trio" dalībniece Madara Dzintara startē solofrontē

© Publicitātes foto

Dziedātāja Madara Dzintara, kuru plašāka publika iepazina šovā “X Faktors” kā vienu no "Radio Trio" dalībniecēm, publiskojusi solo dziesmu "Piedod".

Dziesma “Piedod” sarakstīta nometnē "RigaLive#4", Madarai Dzintarai sadarbojoties ar Meldru Gūžu, DJ Rudd un Māru Upmani-Holšteini. Jāatzīst, ka dziesma sanākusi ļoti laba - ar nelielu atsauci (nevis klaju dominanci) uz visiem minētajiem mūziķiem. “Te nu es esmu, pasaule! Jā, man galvā ir putni, un es dzīvoju savos džungļos, bet es vairs netaisos tajos slēpties! Laipni lūgti!” iepazīstinot ar dziesmu "Piedod", smejas Madara Dzintara. Viņas dziesmu rakstīšanu izjūtot kā sava veida terapiju. Šajā gadījumā tā bijusi "grupas terapija", kurā katram bija atļauts būt sev pašam.

Jau iepriekš Madara Dzintara ir darbojusies arī solo, rakstot un izpildot savas dziesmas, bet šāda sadarbība dziesmu rakstīšanā viņai bijusi pirmo reizi. "Madaru Dzintaru pamanīju jau sen - laikā, kad biju Pieci.lv mūzikas redaktors, un viņas pirmās dziesmas toreiz iekļāvu radio rotācijā. Ņemot vērā, ka Madara Dzintara dziedājusi Gospeļkorī un sadarbojusies ar lielajiem māksliniekiem, kā dziedātāja viņa ir pieredzējusi, profesionāla un ar skaistu balss tembru. Nometnes "RigaLive" ietvaros tā bija viena lieliska diena, kuras beigās četratā bijām sarakstījuši šo dziesmu - "Piedod", " atceras DJ Rudd.

Dziesmu rakstīšanas nometne "RigaLive" notiks arī šovasar - laikā no 24. līdz 26. augustam, dziesmu rakstīšanas komandās pulcējot izpildītājus, mūzikas un tekstu autorus un producentus. Viens no producentiem būs arī DJ Rudd: "Nometnes ietvaros ir sarakstītas ļoti daudz lielas dziesmas un izveidotas jaunas sadarbības. Nometne ir attīstījusi vietējo popmūzikas skatuvi un cēlusi kvalitāti, neakadēmiskās mūzikas pārstāvjus iepazīstinot ar to pieeju, kā populārā mūzika tiek radīta vadošajos mūzikas tirgos."

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais