VIDEO! Par sevi atgādina dziedošās dvīnes – šoreiz kopdarbā ar DJ Aspirins

© Publicitātes foto

Viens no labākajiem Latvijas skrečošanas mākslas dīdžejiem Kaspars Dziļums jeb DJ Aspirins kopā ar duetu “Dvīnes” izdevuši jaunu dziesmu “Sunshine Avenue”.

DJ Aspirins ir viens no pamanāmākajiem un prasmīgākajiem Latvijas dīdžejiem - piedalījies daudzos hiphopa ierakstos, uzstājies kopā ar projektu “Mesa”, bet pirms pāris gadiem laida klajā arī savu debijas mini albumu “Easy”. Ar duetu “Dvīnes”, tas ir, dziedošajām dvīnēm jeb Anastasiju un Katrīni Drozdovičām (pēc kāzām abas gan ir pārgājušas vīru uzvārdos) dīdžejam ir pirmā sadarbība.

“Kad rakstīju dziesmas tekstu un melodiju, prātā skaidri iztēlojos multeni, kurā meitene pārliecinoši soļo pa iedomu ielu jeb “Sunshine Avenue” gar okeāna krastu. Smaidīgu, saulainu ielas beigās viņu nepacietīgi gaida puisis. Viņi ierauga viens otru un palēninājumā skrien viens pie otra kā “anime” multenē, apskaujas un sagaida saulrietu kopā,” par savām vīzijām jaunās dziesmas sakarā stāsta Anastasija.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais