Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Jaunajiem mūziķiem iespēja saņemt 1000 eiro stipendiju

© Publicitātes foto

No 10. jūlija sociālajos tīklos aizsākts konkurss, kura ietvaros ikviens jaunais mūziķis var pretendēt uz stipendiju 1000 eiro apmērā. Tās mērķis ir veicināt jaunu mūzikas ierakstu radīšanu, kā arī videoklipu veidošanu.

Lai piedalītos atbalsta konkursā “Ondo.lv mūzikai”, mūziķim vai mūziķu kolektīvam nepieciešams uzņemt video ar savas vēl nepublicētas dziesmas demo ierakstu un izvietot to kādā no sociālo tīklu profiliem Facebook vai Instagram platformā, pievienojot tēmturus #OndolvMūzikai, #ZeltaMikrofons un atzīmējot Ondo.lv lapu. Vienlaikus dziesmas demo video nepieciešams iesūtīt e-pastā pieteikums@ondomuzikai.lv, lai nodrošinātu pieteikuma reģistrāciju. Plašāk par konkursa noteikumiem: https://www.ondo.lv/ondo-lv-muzikai-noteikumi/.

Konkurss turpināsies četrus mēnešus. Katru mēnesi viens labākais saņems naudas balvu - stipendiju 1000 eiro vērtībā, kuru drīkst izmantot tikai jauna skaņdarba ierakstīšanai studijā ar producentu un video klipa izgatavošanai. Pieteiktās dziesmas var būt jebkādā žanrā, arī iesniegto dziesmu skaitam nav ierobežojumu. Visus saņemtos pieteikumus izskatīs žūrija, izvirzot nākamajā kārtā desmit dziesmas, par kurām tiešsaistē varēs balsot ikviens interesents. Īpašas balvas katru mēnesi paredzētas arī balsotājiem. Tautas balsojuma rezultātā tiks noteikts labāko piecinieks, no kuriem katra mēneša uzvarētāju izvēlēsies žūrija.

Šo konkursu organizē Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas “Zelta Mikrofons” komanda sadarbībā ar partneri Ondo.lv. “Aicinu ikvienu jauno mūziķi izmantot iespēju un iesaistīties šajā izaicinājumā! Stipendija var kļūt par lielisku atspēriena punktu talantīgu mūziķu radošajā darbībā un palīdzēt pretendēt uz balvu “Zelta Mikrofons”. Ieraksts profesionālā studijā ar pieredzējušu producentu ir vērtīga un motivējoša balva,” tā “Zelta Mikrofons” producente Elita Mīlgrāve.