Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Latviešu producenti ieraksta dziesmu ar "Soul II Soul" solisti

© Publicitātes

Pieredzējušie pašmāju mūzikas producenti Lotars Lodziņš, Jānis Kalve un Kārlis Indrišonoks, piesaistot angļu mūziķi un dziesmu vārdu autoru Kaju Ismetu, apvienojušies zem nosaukuma YDJ un uzrunājuši angļu 90. gadu supergrupas “Soul II Soul” solisti Šarloti Kelliju, lai kopīgi radītu jaunu dziesmu.

Dziesmas “This Time It’s For Real” pamattēmu radījis leģendārais latviešu trompetists un aranžētājs Gunārs Rozenbergs. Tās izdevēji ir kompānija “MicRec”. Sarunas ar “Soul II Soul” solisti Šarloti Kelliju esot bijušas īsas, jo viņa, noklausoties sagatavoto demo, uzreiz piekritusi sadarboties. “This Time It's For Real” ir ieturēta aktuālajā un mūžam zaļajā “house” stilistikā. Holandes populārākās radiostacijas “Radio 538” raidījuma “Global Dance Chart” vadītājs Vesels van Dīpens teicis, ka šī ir “iedvesmojoša dziesma, ļoti labi padarīts darbiņš!”, bet slavenais zviedru dīdžejs un producents Stonebridge pēc dziesmas noklausīšanās bildis “kvalitatīvs skaņdarbs, labi producēts un ar ļoti efektīgu teksta video.”

Jāpiebilst, ka darbs pie dziesmas izstrādes pēc kompānijas “MicRec” ierosinājuma aizsācies jau vairāk nekā pirms gada, taču process virzījies lēnām, turklāt laicīgu tā izdošanu martā, Gunāra Rozenberga dzimšanas dienā, aizkavējusi Covid-19 izraisītā krīze un nenoteiktība mūzikas nozarē kopumā.