Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Noskaties! Rolands če izdevis stilīgu dziesmu un klipu

© Publicitātes foto

Pašmāju reperis rolands če nodevis klausītāju vērtējumam savu jauno dziesmu “Riņķa deja (Krievu rulete)”, kurai tapis arī videoklips.

Latvju hiphopa aprindās rolands če atpazīstamību ir ieguvis jau sen, bet plašākai sabiedrībai viņš kļuva pazīstams pēc singla “Tort” panākumiem radio un digitālajā vidē 2019. gada nogalē.

Rolands če ir reperis, dziesmu autors un producents no Talsiem, kurš ar mūziku nodarbojas jau vairāk kā desmit gadus, profesionālāk tai pievēršoties 2016. gadā. Mūzikā darbojas gan kā solo mākslinieks, gan ņem dalību vairākos kopprojektos, no kuriem zināmākais ir duets kopā ar kolēģi xantikvariāts - abu pēdējais kopalbums “Siera Plate 2” tika nominēts arī Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai “Zelta mikrofons 2019”. Šogad rolands če uzsācis sadarbību ar mūzikas izdevniecību „Universal Music Group“, un dziesma “Riņķa deja (Krievu rulete)” ir pirmais tās sadarbības auglis.

Jāatzīst, ka talsinieka dziesma sanākusi pārsteidzoši interesanta - tā nav ieturēta tipiskajās latvju repa noskaņās, bet ir enerģisks un ritmisks gabals, kuras vadmotīvs ir teju vai “Royal Blood” garā. Arī videoklips ir izaicinošs un diezgan interesants. “Dziesma “Riņķa deja (Krievu rulete)” principā ir mans “visu vai neko” paziņojums. Beidzot 100% zinu, ko es vēlos ­­- metu katlā ticību, pārliecību, šaubas, naidu, mīlestību un vēl un vēl, lai tas viss vārās. Ņemu pie rokas savus eņģeļus un dēmonus, un griežamies kopīgā riņķa dancī,” jaunā singla tapšanu raksturo rolands če.