Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

VIDEO! Puzikovs Ogres tehnikuma konkursā atklāj jaunu talantu

© Publicitātes foto

Ogres tehnikuma rīkotajā konkursā “O faktors” tā žūrijā uzaicinātais dziedātājs Nikolajs Puzikovs pamanījis jaunu un spējīgu jaunieti vārdā Denijs Grieze. Abi duetā iedziedājuši dziesmu, kurai radīts arī videoklips.

Pēc “dziedošā policista” Nikolaja Puzikova iniciatīvas Denija Griezes sarakstīto dziesmu “Tā kā tu” producējis pieredzējušais producents Artūrs Palkevičs, kurš savulaik Puzikovam uzrakstījis un producējis viņa pirmo un skaļāko hitu “Dievs tevi mīl”. Dziesmas video veidojis Kaspars Dvinskis (“Dween Productions”). Jāpiebilst, ka filmēšanā bez abiem mūziķiem piedalījusies arī viena no labākajām jaunajām Latvijas sieviešu handbola virslīgas spēlētājām Letīcija Veinberga, kura savulaik mūzikas skolā apguvusi klavierspēli.

18 gadus jaunais dziedātājs un dziesmu autors Denijs Grieze ir no Tukuma, viņš jau vairākus gadus apgūst ģitāras spēli un raksta pats savas dziesmas. “Savās dziesmās ielieku savas tā brīža emocijas, tāpēc bieži dziesmas ir emocionālas. Vārdiem piešķiru lielu nozīmi. Vēlos, lai mana mūzika tiktu sadzirdēta, un ceru, ka tā palīdzēs cilvēkiem, ja ir vajadzība tikt pāri kādai nelaimei, vai, tieši otrādi, atbalstīs laimīgā brīdī,” skaidro Denijs. Jāatzīst, ka viņam ar Nikolaju duetā ir laba saderība - gan vizuāli, gan tembrāli. Arī dziesmai nav ne vainas. Iepazīšanos ar Nikolaju jaunais mūziķis atminas šādi: “Ogres konkursā ieguvu žūrijas simpātijas balvu. Pagāja tieši gads, un tajā pašā datumā un vietā, kur mēs bijām pirmo reizi tikušies, mēs ar Nikolaju devāmies filmēt jaunās dziesmas “Tā kā tu” videoklipu. Man ir prieks, ka varēju strādāt ar tik talantīgiem un profesionāliem cilvēkiem. Ļoti liels paldies Nikolajam un pārējiem, kas ir iesaistījušies dziesmas tapšanā, devuši vērtīgus padomus un atbalstījuši mani!”