Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Fontēna klubs atsāk darbību ar Ķiģeļa koncertu

© Publicitātes foto

Liepājas rokklubs „Fontaine Palace” ar 3. jūliju uzsāk iknedēļas koncertsēriju – protams, ierobežotam apmeklētāju skaitam.

Kā pirmais no vasaras koncertsērijas notikumiem klubā “Fontaine Palace” minams Fēliksa Ķiģeļa koncerts šo piektdien, 3. jūlijā. Tāpat kā lielākā daļa pārējo „Fontaine Palace” vasaras koncertu izpildītāju, arī Fēlikss šo uzstāšanos ieplānojis kā īpašu notikumu, gatavojot vairākus pārsteigumus saviem klausītājiem gan programmas, gan grupas sastāva sakarā.

Nākamajā nedēļā, 10. jūlijā, uz kluba skatuves kāps Jura Kaukuļa grupa „Jauno Jāņu orķestris”, kas jau izziņojuši, ka koncerts Liepājā būs viena no retajām iespējām redzēt šo apvienību šovasar, un īpaši tai grupa gatavo klubam atbilstošu, jestru un enerģisku programmu. 17. jūlijā „Fontaine Palace” uzstāsies Harija Zariņa rokgrupa „Colt”, bet 24. jūlijā - pašlaik aktuālākā Latvijas regeja apvienība „Riga Reggae”. Jāpiebilst, ka klubs „Fontaine Palace” šogad atzīmē savu 15. gadadienu - par kādām īpašām svinībām šajā sakarā pagaidām gan nav dzirdēts