Noskaties! Kriss Noa piedāvā video dziesmai "The Line"

© Publicitātes foto

Latviešu dziesminieks Kriss Noa publicējis video dziesmai “The Line”, kura jau ieguvusi Latvijas radio staciju atzinību, gada sākumā nokļūstot to rotācijās un sasniedzot 14. vietu kopējā radiostaciju visvairāk atskaņoto dziesmu topā.

Krisa Noa jeb Chris Noah (īstajā vārdā Krists Indrišonoks) dziesmas “The Line” itin gaumīgais videoklips filmēts Rīgā un to veidojuši Pēteris Vīksna un Ieva Aleksa. “Klipa filmēšanas process izvērtās saraustīts, ņemot vērā Covid-19 situāciju pasaulē. Nācās daudz ko pārcelt, pārplānot, taču galu galā esam ļoti apmierināti ar iznākumu. Manuprāt, video ļoti labi atspoguļo dziesmas galveno domu, ka ne vienmēr vides, apkārtējo cilvēku un citu apstākļu maiņa nozīmē to, ka neatgriezīsimies pie vecā sentimenta. Klips demonstrē arī dažādo pilsētvidi - kadros redzamas gan lielai daļai pazīstamas vietas, gan arī tādas, kuras ir noslēptas Rīgas mikrorajonos,” stāsta Kriss Noa. Jāpiebilst, ka klips skatītāju un klausītāju vērtējumam tiek nodots arī caur citu valstu medijiem, piemēram, Vācijā tā pirmizrāde ir notikusi mūzikas blogā “Musikblog”, bet Igaunijā mediju organizācijas “Sky” interneta portālā.

Vasaras izskaņā gaidāma Krisa Noa mini albuma “Distance” limitētās versijas klajā nākšana, savukārt 26. septembrī joprojām tiek plānots Krisa Noa karjerā vērienīgākais koncerts - tas dēļ minētās krīzes jau tika pārcelts no maija, bet cerības to sarīkot vēl nav zudušas.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais