Sirdsdziesmu finālā uzvar Jānis Moisejs

© Publicitātes foto

Šo sestdien televīzijas tiešraidē tika noskaidrots dziesmu aptaujas “Latvijas Sirdsdziesma” uzvarētājs. Par šo titulu cīnījās 15 dziesmas, un, apkopojot LTV1 tiešraides skatītāju balsojuma rezultātus, par uzvarētāju kļuva Jāņa Moiseja un Talsu pūtēju orķestra izpildītā dziesma “Mēnestiņš”.

Ņemot vērā Covid-19 joprojām diktētos ierobežojumus, šoreiz aptaujas “Latvijas Sirdsdziesma” fināls nenotika klātienē, tomēr raidījuma komanda bija apceļojusi teju visu Latviju, lai satiktu finālistus, līdz ar to tiešraidē no LTV studijas viņu sveicieni tika nodoti arī fināla skatītājiem.

Skatītāju balsojumā uzreiz aiz Jāņa Moiseja palika “Rumbas kvartets” ar dziesmu “Logā līkst ceriņi zili”, kā arī Mārtiņš Ruskis ar dziesmu “Baltās rozes”. Uzreiz aiz goda pjedestāla - Ingas Rukas-Lazdiņas izpildītā “Trīs dzejnieku mīlas vārdi”, savukārt piektajā vietā ierindojās vienīgais šīs aptaujas “importa mākslinieks”, proti, pašmāju vācietis Jorens Šteinhauers ar dziesmiņu “Mans suns ir letiņš”. Vēl Top 10 ierindojās “Galaktika” ar dziesmu “Lai mīlestības nepietrūkst”, grupa “Miera vējos” ar “Atverot debesis vaļā”, “Zelta kniede” ar pozitīvo melodiju “Esmu laimīgs”, grupa “Zeļļi” ar kompozīciju “Kā rāma upe” un “Klaidonis” ar dziesmu “Diena nāk”.

Izklaide

Ar koncertu 4. decembrī koncertzālē “Palladium” un Rīgā atgriezīsies amerikāņu šovmeņi “Palaye Royale”. Kā īpašie viesi viņu koncertā uzstāsies elektronikora grupa “I See Stars” un amerikāņu dziedātājs un sociālo tīklu zvaigzne Huddy.