Šo sestdien tiks noskaidrota Latvijas sirdsdziesma

© Publicitātes foto

Šogad izpaliek ierastais “Latvijas sirdsdziesmas” brīvdabas koncerts, taču raidījuma un dziesmu aptaujas uzvarētājs tiks noteikts televīzijas tiešraidē: LTV ēterā 13. jūnijā izskanēs visas 15 fināla dziesmas, studijā kā īpašais viesis viesosies Raimonds Pauls un noskaidrosies, kura ir skatītāju iemīļotākā sirdsdziesma 2019./2020. gada sezonā.

Raidījuma “Latvijas Sirdsdziesma” komanda šobrīd jau apceļojusi Latviju, lai satiktu visus finālistus, un viņu sveicienus varētu nodot fināla tiešraides skatītājiem, jo drošības apsvērumu dēļ mūziķi klātienē neuzstāsies. Katrs no finālistiem sveiks skatītājus no sava novada, bet skatītāju uzdevums būs izvēlēties savu iecienītāko dziesmu balsojot. To darīt būs iespējams visa fināla raidījuma laikā - gan telefoniski, gan LTV mājas lapā.

Fināla koncertā izskanēs ne tikai visas finālā iekļuvušās dziesmas, bet arī Maestro radītais dziesmu cikls Guntim Skrastiņam. Pārraides vadītāji, kā jau vienmēr, - Guntis Skrastiņš un Velga Vītola. Jāatgādina, ka pērn šajā aptaujā uzvaras laurus plūca Artis Šimpermanis ar dziesmu “Strēlnieka vēstule meitenei”.

“Latvijas sirdsdziesmas” finālisti


“Abi trīs” - “Baltie Lāči”

“Acis mīlīgi kautrās” - Kaspars Markševics

“Atverot debesis vaļā” - “Miera vējos”

“Baltās rozes” - Mārtiņš Ruskis

“Diena nāk” - “Klaidonis”

“Esmu laimīgs” - “Zelta kniede”

“Kā rāma upe” - “Zeļļi”

“Lai mīlestības nepietrūkst” - “Galaktika”

“Logā līkst ceriņi zili” - “Rumbas kvartets”

“Maldu valstība” - Ineta Rudzīte, Ainars Bumbieris

“Mans suns ir letiņš” - Jorens Šteinhauers

“Mēnestiņš” - Jānis Moisejs

“Monika” - “Ducele”

“Rudens” - Signe Baltere & Ingus Staško

“Trīs dzejnieku mīlas vārdi” - Inga Ruka-Lazdiņa

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais