Ozols neatsakās no idejas par koncertu augustā

© Ekrānuzņēmums no video

Nupat klajā nākusi jauna repera Ozola dziesma “Mans ceļš”, kas ierakstīta kopā ar Intaru Busuli. Tās prezentācija “dzīvajā” bija plānota augusta beigās koncertā Lucavsalā, taču šos plānus zināmu iemeslu dēļ nācies koriģēt, lai gan no idejas par koncertu mūziķis neatsakās.

Dziesma “Mans ceļš” ir otrais singls no gaidāmā Ozola septītā studijas albuma. Šis ir latvju repa veterānam stilistiski diezgan netipisks gabals, kas gan nav pārsteigums, jo mūziku tam šoreiz veidojuši “Katapullt” un “Sickgoodmusic” pārstāvji. Ieraksta procesā iesaistījušies arī bītmeikers Niklāvz, mūziķis un skaņu režisors Andis Ansons, kā arī Arnis Račinskis no grupas “Laika Suns”.

Ozols par topošo albumu un koncertu: “Jaunais studijas albums iznāks vasaras otrajā pusē, pirms 22. augusta koncerta, kas bija ieplānots Lucavsalā. Saistībā ar esošās situāciju uzlabošanos valstī un pasaulē mums ir rasta iespēja realizēt šo notikumu, bet nu jau jaunā lokācijā. Precīza informācija par vietu, viesiem un biļešu tirdzniecību - jau tuvākajās dienās. Visas iepriekš iegādātās biļetes būs derīgas.”

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais