Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

"X Faktora" zvaigzne Didzis Melderis beidzot izdod singlu

© Publicitātes foto

Savu pirmo singlu beidzot publiskojis dziedātājs Didzis Melderis, kas skaitījās viens no lielākajiem atklājumiem šova “X Faktors” otrajā sezonā. Jāatgādina, ka pagājušā gada nogalē noslēdzās jau trešā šī šova sezona…

Dziedātājs Didzis Melderis sastrādājies ar dzejnieku Emīlu Buiķi, un šādā radošajā tandēmā tad arī tapusi dziesma “Tavos matos”, kuras producents ir “The Sound Poets” līderis Jānis Aišpurs. Singls raksturo to iemīlēšanās sajūtu, kas virmo gaisā un šķiet neizskaidrojami skaisti. Šī sajūta var atnākt gan pie 16-gadnieka, gan pie seniora ar dzīves pieredzi. “Mēs abi esam romantiķi un mūzikā mīlestība ir viena no aprunātākajām tēmām, kas arī mums turpmāk droši vien būs aktuāla,” par sadarbību ar dzejnieku Emīlu Buiķi saka dziedātājs.

Pēc dalības TV šovā “X Faktors” Melderis pagājušo gadu aizvadījis aktīvi koncertējot dažādos mūziķu sastāvos, uzstājies pat kopā ar dziedātāju Olgu Rajecku un ģitāristu Gintu Smuko. Šajā gadā plānots strādāt pie nākamajiem singliem, kas galu galā tiktu apkopoti albumā, tāpēc šobrīd Didzis Melderis ir savas pastāvīgās grupas komplektēšanas procesā. Pirmā singla ierakstā viņam piepalīdzējis Aišpurs, kā arī ģitārists Jānis Kalniņš un bundzinieks Pēteris Lunde.