Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Noskaties! Pašmāju rokgrupa "Bloody Heels" priecē ar jaunu videoklipu

© Publicitātes foto

Pēc gandrīz trīs gadiem smaga darba “hard & heavy” grupa “Bloody Heels” laidusi klajā pirmo singlu un videoklipu no topošā albuma – dziesmas nosaukums ir “Criminal Masterminds”.

Pagājušā gada nogalē “Bloody Heels” noslēdza līgumu ar ietekmīgo rokmūzikas ierakstu kompāniju “Frontiers Music srl”, kas ļāva jau ar pavisam citām domām raudzīties topošā albuma virzienā. Nu paziņots, ka grupas otrais albums sauksies “Ignite The Sky” un nāks klajā šā gada 10. jūlijā. Kā pirmais pieteikums jaunajam ripulim tautā laists klips dziesmai “Criminal Masterminds”. Tas filmēts Madonā, režisors - Ivo Skanstiņš. Interesanti, ka šī ir otrā reize, kad grupas videoklipos piedalās amerikāņu izcelsmes aktieris, angļu valodas pasniedzējs un mūziķis Džordžs Stīls, tiesa, galvenajā lomā šoreiz ir Latvijas kino leģenda Aīda Ozoliņa.

“Runājot par klipu, bija skaidrs, ka noteikti to taisīsim ar Ivo,” stāsta grupas mūziķi. “Šī ir jau trešā mūsu sadarbība, tāpēc izlemt, kam uzticēt šo darbu, bija ļoti viegli. Klipa filmēšana bija ļoti interesants process. Tas notika diennakti pirms devāmies Eiropas tūrē, ārā bija auksts, un, kad nakts vidū mums lēja virsū ledainu ūdeni, sajūtas bija sirreālistiskas... Taču tas viss, protams, bija tā vērts. Mūsuprāt, “Criminal Masterminds” ir perfekta pirmā singla izvēle. Tas izcili parāda, kādi mēs esam tagad, un dod priekšstatu, kā skanēs jaunais albums - tas būs nedaudz smagāks, nopietnāks, taču “Bloody Heels” esence tiks saglabāta.”

Grupa darbību sāka 2012. gadā Rīgā. Līdz šim tā izdevusi EP “Summer Nights”, lielo albumu “Through Mystery” un nu jau trīs videoklipus, kā arī turpina regulāri koncertēt Latvijā un Eiropā.