Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Noklausies! Pozitīvie "Crazy Dolls" ieskandina vasaru ar jaunu singlu

© Publicitātes foto

Līdz ar pirmajiem vasaras vēstnešiem viena no latviešu pozitīvākajām grupām “Crazy Dolls” dabā laidusi klajā pati savu vasaras vēstnesi – dziesmu „Es nedejoju”.

“Crazy Dolls” turpina mīt savu taciņu - arī dziesmas "Es nedejoju" pamatuzdevums ir tās klausītājus un baudītājus kaut nedaudz uzlādēt pozitīvi. Jaunais singls, pēc tā veidotāju domām, “vienkārši ideāli saskan ar šobrīd visur esošo ziedošu ievu un ābeļziedu smaržu, kas palīdz tā pozitīvo vēstījumu gluži vai uzsūkt caur porām.” Kā apgalvo “Crazy Dolls” vīri, dziesma esot gan par viņiem pašiem, gan par visiem tiem mazliet robustajiem letiņiem, kuriem ne pārāk patīk dejot, bet uzdziedāt viņi ir ar mieru jebkurā laikā un vietā.

Dīvainā kārtā šis gads grupai solās būt (un jau ir) ļoti sekmīgs, jo studijā notiek darbs pie vairākām jaunām dziesmām, līdz ar to cerības 2021. gadā sagaidīt jaunu “Crazy Dolls” albumu ir visai pamatotas. Jāatgādina, ka grupa “Crazy Dolls”, par kuras repertuāru atbild tās dalībnieki Holis un Midis, 2018. gadā saņēma Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvu “Zelta mikrofons” šlāgermūzikas nominācijā - šādi tika novērtēts tās albums "No visa galva griežas".