Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Šonedēļ notiks Ainara Mielava auto-koncerts Ķīpsalā

© Publicitātes foto

Šo ceturtdien, 28. maija vakarā, uz auto-koncertu “Vienīgais” Ķīpsalas izstāžu zāles stāvlaukumā aicina Ainars Mielavs. Tas plānots stundas garumā - izskanēs gan tādi superhiti kā “Ai, jel manu vieglu prātu”, “Tu saviļņoji mani” un citi, gan divas jaunas dziesmas.

Meklējot iespējas Latvijas mūziķiem tikties ar saviem klausītājiem, “Drive In Kino Ķīpsala” paplašinājuši izklaides iespējas, piedāvājot arī auto-koncertu, ko varēs klausīties Ķīpsalas izstāžu zāles stāvlaukumā, neizkāpjot no savas automašīnas un iegriežot skaļāk savu radio noteiktajā frekvencē. Redzamību nodrošinās lielais LED ekrāns. Uz auto-koncertu katrai automašīnai jāiegādājas tikai viena biļete, neatkarīgi no cilvēku skaita automašīnā (mājsaimniecības un automašīnas noteiktās kapacitātes ietvaros). Apmeklētājiem ir lūgums iegādātās biļetes pie iebraukšanas stāvlaukumā uzrādīt mobilajā telefonā. Automašīnu vietu skaits pasākuma teritorijā ir ierobežots.

Plānots, ka Ainara Mielava vienīgajā auto-koncertā izskanēs dziedātāja populārākās dziesmas no visiem radošajiem periodiem - “Piekūns skrien debesīs”, “Kad mēness jūrā krīt”, “Ai, jel manu vieglu prātu”, “Tu saviļņoji mani” un citas, turklāt tiek solīti arī divu jaunu dziesmu pirmatskaņojumi no gaidāmā dziedātāja jubilejas albuma “220 volti”. Ainars uzstāsies kopā Aigaru Voitišķi (ģitāra, balss) un Rūdolfu Macatu (taustiņinstrumenti). Koncertprogrammai dots nosaukums “Vienīgais”, jo tas būs vienīgais šāda tipa Ainara Mielava koncerts.