Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Slavenais dīdžejs Kelvins Heriss atklāj, ka bijis tuvu nāvei

© AFP/SCANPIX/LETA

Pasaules slavenais dīdžejs un hitu radītājs Kelvins Heriss atklājis, ka piedzīvojis tuvu nāves brīdi, kad slimnīcā apstājusies viņa sirds.

Mākslinieks to atklājis mikroblogošanas vietnē Twitter, kur atbildējis uz fanu atstātajām ziņām. Kāds no sekotājiem bija publicējis klipu no 2014. gada šova. Uz to mākslinieks atbildējis, ka šis gads bijis "interesants". Bez panākumiem mūzikā, viņa sirds esot atdzīvinātā slimnīcā.
Zināms, ka mākslinieks 2014. gadā atcēla savu uzstāšanos MTV Eiropas mūzikas balvā, norādot, ka viņam esot sirds problēmas.
Dīdžejs jau iepriekš atzinis, ka viņam ir sirds aritmija, kas nozīmējot, ka tā pukst nevienmērīgā ritmā. Veselības dēļ Heriss arī vairs nelieto alkoholu.

Kelvins Heriss (īstajā vārdā Ādams Ričards Vailss) ir skotu dziedātājs, dzejnieks, ierakstu producents un dīdžejs. Viņa debijas albums ar nosaukumu "I Created Disco" nāca klajā 2007. gadā, kurā lielu klausītāju popularitāti izpelnījās singli "Acceptable in the 80s" un "The Girls". Viņš ir arī sarakstījis un producējis dziesmas citiem māksliniekiem, kā piemēram, Kailijai Minogai viņas albumā "X" un sadarbojies ar Dizzee Rascal singlam "Dance Wiv Me".

Heriss pēc Forbes datiem ir bagātākais dīdžejs ar nopelnītiem 66 miljoniem dolāru (2015).