Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Lady Gaga MTV balvu pasniegšanas ceremonijā ierodas kleitā no gaļas

© Scanpix

Naktī uz pirmdienu notikušā MTV Video Music Awards balvu pasniegšanas ceremonija beigusies ar grandiozu Lady Gaga triumfu - viņa tikusi pie astoņām balvām, ar dziesmas Bad Romance videoklipu uzvarot arī sacensībā par gada labāko videoklipu.

Reuters gan norāda, ka 24 gadus vecajai dziedātājai, kura bija nominēta 13 kategorijās, vēl ir kur tiekties - 1987. gadā pie deviņām balvām (tās tiek dēvētas par Mēness cilvēkiem) tika Pīters Geibriels, bet gadu iepriekš norvēģu puiši no A-Ha arī savāca astoņas MTV Video Music Awards balvas.

Uz skatuves Lady Gaga tika izsaukta trīs reizes (uzvarētājus citās kategorijās paziņoja tāpat) un, protams, katru reizi parādījās citādā tērpā - vienā par otru iespaidīgākā. Viens no viņas apģērba gabaliem, pēc novērotāju domām, atgādinājis lielu, melnu miskastes maisu un varētu kļūt par jauno modes kliedzienu ne tikai Ņujorkas bezpajumtnieku aprindās. Savukārt kāds cits tērps bija veidots no gaļas gabaliem.

Saņemot pašu galveno balvu dziedātāja nez kādēļ raudulīgā balsī pavēstīja: "Es šovakar biju ļoti sanervozējusies par to, ka varētu likt saviem faniem vilties". Taču tūdaļ pat viņa saņēmās un nodziedāja sava jaunā albuma tituldziesmu Born This Way.

Divās kategorijās par uzvarētāju tika pasludināts reperis Eminems ar dziesmu Not Afraid, taču viņa iznākšanu uz skatuves publika gaidīja velti. Pašā pasākuma sākumā nodziedājis nelielu popūriju, Eminems bija devies svarīgākās darīšanās, balvu savākšanu atstājot sava menedžmenta ziņā. Bez apbalvojumiem šogad palika arī kantrīmūzikas zvaigzne Teilore Svifta, taču viņai vismaz tika dota iespēja nodziedāt jauno dziesmu, kas stāsta par pārdzīvojumiem, kādus nabaga T. Svifta izjuta, kad pagājušogad, līdzīgas ceremonijas laikā reperis Kanje Vests pārtrauca viņas runu, atņēma mikrofonu un pavēstīja, ka balvu patiesībā pelnījusi Bejonsē. Jāpiebilst, ka K. Vests visu pagājušo nedēļu katrā izdevīgā brīdī turpināja atvainoties un piedāvāja T. Sviftai visas iespējamās sadarbības iespējas, taču, spriežot pēc visa, tā arī netika sadzirdēts.

MTV VIDEO MUSIC AWARDS 2010 UZVARĒTĀJI

Sadarbība: Lady Gaga un Bejonsē - Telephone

Sieviešu video: Lady Gaga - Bad Romance

Vīriešu video: Eminems - Not Afraid

Hiphopa video: Eminems - Not Afraid

Jaunais mākslinieks: Džastins Bībers un Ludakris - Baby

Popmūzikas video: Lady Gaga - Bad Romance

Rokmūzikas video: 30 Seconds To Mars - Kings And Queens

Deju mūzikas video: Lady Gaga - Bad Romance

Mākslinieciskā režija: Florence And The Machine - Dog Days Are Over

Horeogrāfija: Lady Gaga - Bad Romance

Operatora darbs: Jay Z un Elišia Kīza - Empire State Of Mind

Režija: Lady Gaga - Bad Romance

Montāža: Lady Gaga - Bad Romance

Specefekti: Muse - Uprising

Gada izrāviens: The Black Keys - Tighten Up

Gada video - Lady Gaga - Bad Romance