Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Siara un Vilsons gaida otro mazuli

© USA TODAY Sports/SCANPIX/LETA

Internetā publiskotā informācija liecina, ka dziedātāja Siara un amerikāņu futbolists Rasels Vilsons gaida savu otro mazuli. Pāris sociālajos tīklos dalījies ar Karību jūras salās pavadītā atvaļinājuma laikā uzņemtajām fotogrāfijām, kurās labi redzams, ka 34 gadus vecā dziedātāja ir mātes cerībās, raksta UPI.

Ar 31 gadu veco R. Vilsonu viņa apprecējās 2016. gadā, un abiem ir meitiņa, kurai nesen apritēja divi gadi. Siara ir māmiņa arī piecgadīgam dēlam, kura tēvs ir viņas bijušais līgavainis reperis Future. Pagaidām nav skaidrs, kādu iespaidu gaidāmais ģimenes pieaugums atstās uz Siaras karjeru.

AP atgādina, ka viņas līdz šim beidzamais studijas albums Beauty Marks iznāca pagājušā gada maijā, bet rudenī amerikāņu medijos, kas raksta par mūziku, pavīdēja informācija, ka viņa jau sākusi darbu pie astotā studijas albuma. Intervijā izdevumam InStyle dziedātāja gan šīs ziņas neapstiprināja, tā vietā norādot, ka labprāt uzņēmusies rūpes par bērniem un cer, ka viņai to būs «tik daudz, cik vien iespējams».