Robijs Viljamss atkal kopā ar Take That

© Scanpix/AFP

Vecās domstarpības ir atrisinātas, un nākamgad grupa Take That ar Robiju Viljamsu ierindā dosies savā atkalatgriešanās turnejā. Pagaidām R. Viljamss neatklāj, vai iecerēta ilgtermiņa apvienošanās vai arī tas ir tikai atsevišķs projekts.

Vislabākās attiecības R. Viljamsam izveidojušās ar Gariju Bārlovu – kopā jau ierakstīta dziesma Shame, bet R. Viljamsa jaunā sieviņa Aīda dēvējot Gariju par Robija boifrendu.

Reuters atgādina, ka 36 gadus vecais R. Viljamss par aiziešanu no Take That un solokarjeras uzsākšanu paziņoja 1995. gadā. Ar solokarjeru viņam pašam gājis kā pa viļņiem, bet Take That pēc 2005. gadā notikušās sanākšanas kopā (tiesa, bez R. Viljamsa) izrādījusies gana pieprasīta prece. Šā gada jūlijā pēc ilgstošas baumošanas un garām pārrunām R. Viljamss apstiprināja, ka novembrī iesaistīsies jaunā Take That albuma tapšanā, bet tagad sperts vēl viens solis uz priekšu.

"Pašlaik mēs apspriežam turnejas iespējas, un viss liecina, ka šī turneja būs nākamajā vasarā," pavēstījis Take That mūziķis G. Bārlovs. Intervijā BBC viņš stāstījis, ka plānu esot vesela gūzma, taču ne jau visus no tiem izdosies realizēt vai pat sākt realizēt. "Neko sīkāk nevēlos stāstīt, jo patiesībā jau mēs paši neko īsti skaidri nezinām. Taču šogad aprit 20. gadadiena kopš Take That dibināšanas, un jauna albuma izdošana, kā arī turneja būtu tieši tas, kas nepieciešams, lai šo jubileju atzīmētu," viņš sacījis. R. Viljamss savukārt piebildis, ka lēmums par to, kas notiks pēc turnejas, nav pieņemts, liekot saprast, ka viņš būtu gatavs palikt Take That sastāvā.

R. Viljamss atminas, ka bijis ļoti sanervozējies pirms jūlijā Losandželosā notikušās tikšanās ar pārējiem grupas dalībniekiem. "Es taču pēdējos 15 gadus pavadīju pārdomās par to, ko sacīšu. Mums bija gara saruna, kuras beigās abas puses atzina, ka nožēlo notikušo, un mēs patiešām tā domājām. Tas bija viss, kas bija nepieciešams – kā akmens no pleciem novēlās," sacījis mūziķis. Viņa sadarbība ar G. Bārlovu jau novērtējama singlā Shame, kuru kritiķi paspējuši salīdzināt ar The Beatles kompozīciju Blackbird. Paredzēts, ka 12. septembrī Tvikenhemas stadionā Londonā šī dziesma skanēs labdarības koncerta Heroes Concert ietvaros, bet pēc tam Robijs, Garijs un pārējā Take That komanda (Hovards Donalds, Marks Ouenss un Džeisons Orindžs) nopietni sāks gatavoties jaunā albuma ierakstīšanai. Pirms tam veikalu plauktos vēl nokļūs R. Viljamsa dziesmu izlase In And Out Of Consciousness: Greatest Hits 1990–2010, kurā būs ietverts arī jaunais singls.

Izklaide

Profesionālā Eiropas bērnu un jauniešu filmu asociācija (ECFA) apbalvojusi režisora Reiņa Kalnaeļļa pilnmetrāžas animācijas filmu "Telmas ideālā dzimenīte", kas piedzīvoja pasaules pirmizrādi 29.starptautiskajā bērnu un jauniešu filmu festivālā "Schlingel", Vācijā, aģentūru LETA informēja Nacionālā kino centra pārstāve Kristīne Matīsa.

Svarīgākais