Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

VIDEO: Ozols radījis klipu dziesmai no pēdējo gadu skaļākā albuma

© Ekrānšāviņš no video

2019. gada novembrī aprit viens gads kopš ir iznācis Ozola pēdējā laika skaļākais albums “Neona Pilsēta”. Albumā ir iekļauti tādi singli, kā “Stils”, “Personības Rekords”, Nekad”, Zapte” u.c. ALbums ir saņēmis gada balvu nominācijā “Labākais hip hop albums 2018”, kā arī bija pamanīts un nominēts starp 10 labākajiem albumiem “Austras balvā”.

“Šis ir albums pie kura strādāji tie, kas savu darbu mīl un dara to profesionāli, sākot ar noformējumu, klipiem, skaņu un saturu. Ieraksts noslēdzas ar diezgan zīmīgu dziesmu “Mūžība”, kas “ceļotājus” aizved līdz zināmam galam. Pirms novembra koncerta bija vēlme noslēgt šo ierakstu arī ar “lielu” video, es ļoti ceru, ka mums tas kopā ar Andreju izdevās. Šis piedzīvojums noteikt mums bija īpašs”.

Video klipa autors ir Andrejs Skurjats vai “Dree” no “Brothelab”, kas ir autors arī tādiem zīmīgiem video, kā “Stils”, “Superhaips, Carnival Youth “Desktop”u.c. Mūzika : Niklāvz.

Šīs nedēļas nogalē, 23. novembrī, “Dzelzcela muzējā” ir paredzēts hip hop izpildītāja Ozola vienīgais rudens/ziemas koncerts “Neona Pilsētas - Sāgas Noslēgums”.