Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Rīgas "All Day Long” savdabīgi atzīmēs 21. jubileju

© publicitātes

Šodien 17. novembrī, savu dzimšanas dienu atzīmēs Rīgas “ska/punk” apvienība „All Day Long”. Šoreiz koncerts būs, kā viņi to paši piesaka, “nebijušā skanējumā” – akustiski.

Jau ierasts, ka tuvojoties Latvijas valsts dzimšanas dienai savu jubileju svin arī grupa “All Day Long” - šoreiz viņi uz tortes varēs nopūst jau 21 svecīti. Svētku koncerts notiks 17. novembrī „Tallinas pagalmā”, kopā ar latvju pankroka leģendām „PND” un savdabīgo alternatīvā blūza ģitāristu Johnny B. Beast, kuram šis būs pirmais un pagaidām vienīgais koncerts kopš 2018. gada.

Jau ilgāku laiku “All Day Long” mūziķi bija plānojuši kādreiz atskaņot savas dziesmas akustiskā skanējumā. “Jubilejas koncertu gan nevarēs saukt par akustisku, taču atšķirīgu un vēl nedzirdētu - pilnīgi noteikti. „All Day Long” savu jubilejas koncertu sauc par intīmu un gaidāma arī pāris viesmūziķu dalība,” noslēpumainības oreolu ap gaidāmo pasākumu rada paši gaviļnieki. Jāpiebilst, ka arī trakuļi “PND” uzstāsies akustiski, kas viņu gadījumā vispār novērojams reti. Pašlaik “PND” strādā pie sava jaunā albuma, tāpēc šajā koncertā varēs dzirdēt gan viņu jau pazīstamās dziesmas, gan jaunus gabalus.