Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Atcelts spāņu zvaigznes Enrikes Iglesiasa koncerts Rīgā

© AFP/SCANPIX?LETA

"Biļešu serviss" ziņo, ka biļešu tirdzniecība uz slavenā spāņu dziedātāja Enrike Iglesiasa koncertu Rīgā 5. decembrī ir apturēta.

Biļešu īpašniekiem, kuri biļetes iegādājušies interneta veikalā, līdz 15.novembrim tiks nosūtīta papildināta informācija e-pastā, kā arī tā tiks publicēta www.bilesuserviss.lv.

Arī mākslinieka oficiālajā mājaslapā koncerts Latvijā ir "pazudis" no plānotās tūres pieturvietām, kas liek domāt, ka uzstāšanās ir atcelta pavisam. 16. novembrī Iglesias uzstājas Losandželosā, ASV, bet nākamais koncerts vien 7. decembrī Madridē, Spānijā.

Bija plānots, ka 5. decembrī “Arēna Rīga” koncertu sniegs latino popmūzikas ikona - slavenais spāņu dziedātājs Enrike Iglesias (Enrique Igleasias). Mūziķis devies “All the hits Live” pasaules koncerttūrē, kurā saviem faniem izpilda slavenākos hitus.

Iglesias Rīgā uzstājies jau divas reizes. Enrike Iglesias ir mūzikas ikona, kas ierindojies starp ietekmīgākajiem mūsdienu popmūzikas izpildītājiem. Mūziķis ir ieguvis divas "Grammy" balvas, kā arī daudzus citus prestižus apbalvojumus, tai skaitā “Billboard" un "World Music Awards". Viņš ir kļuvis par 21.gadsimta mūsdienu popmūzikas vēstnesi.