Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Ļepsa koncerts Rīgā atcelts; ko iesākt ar iegādātajām biļetēm?

© TASS/SCANPIX/LETA

Ar nožēlu paziņojam, ka sakarā ar Ārlietu ministrijas lēmumu noteikt Grigorijam Ļepsam liegumu ieceļot Latvijā, dziedātāja koncerts, kas bija paredzēts 2020. gada 23. februārī "Arēnā Rīga", ir atcelts, paziņo koncerta organizatori.

Ņemot vērā, ka koncerts tika atcelts force majeure apstākļu dēļ, kas nebija atkarīgi ne no pasākuma organizatora, ne no mākslinieka, šobrīd notiek pārrunās starp SIA "Bravo Events" un apakšuzņēmējiem par maksājumu, kas tika veikti saistībā ar projektu, atgriešanu.

Naudas atmaksa par nopirktajām biļetēm sāksies, tikko noslēgsies apakšuzņēmēju maksājumu atgriešanas process. Koncerta rīkotāji atvainojas par sagādātajām neērtībām, taču atzīmē, ka šajā situācijā viņi paši ir cietusī puse, un cer uz biļešu pircēju izpratni.

Informējam, ka naudas atgriešanas vietā jau šobrīd esam gatavi mainīt uz Grigorija Ļepsa 23. februāra koncertu "Arēnā Rīga" nopirktās biļetes pret biļetēm uz jebkādu citu SIA "Bravo Events" koncertu. Šajā gadījumā klients saņems arī 10% atlaidi biļešu iegādei uz jebkādu citu SIA "Bravo Events" koncertu,atlaides koda laukā ievadot Ļepsa biļetes ID Nr. Ar koncertu sarakstu, uz ko var tikt mainītas biļetes, var iepazīties šeit: https://bravoevents.lv/upcoming-events/

Sākot ar nākamo nedēļu, būs iespēja mainīt biļetes arī pret biļetēm uz Grigorija Ļepsa koncertu Tallinā 21. februārī.

Lai veiktu biļešu maiņu, lūdzam aizpildīt iesniegumu Biļešu Serviss mājas lapā, norādot informāciju par nododamajām biļetēm un vēlamajām jaunajām biļetēm.

Biļetes ir iespējams mainīt tādā pašā cenu kategorijā, kā iegādātās biļetes uz Grigorija Ļepsa koncertu vai pret dārgākām biļetēm (ar piemaksu).