Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

NOSKATIES! Dziedošais policists Puzikovs prezentē jaunāko veikumu

© Ekrānšāviņš no video

Jaunākās Nikolaja Puzikova izpildītās dziesmas “Skauj mani” mūzikas un vārdu autors ir liepājnieks Kristaps Pujāts. Dziesmu producējis grupas “Otra Puse”” ģitārsists un producents Jānis Čubars. Miksēja un “master” veidoja Jānis Kalve (Labo ierakstu studija). Dziesmas videoklipu producēja Toms Rings un meitenes lomu tajā atveido modele Sandra Glazkova.

Nikolajs par dziesmu: “Ar dziesmas autoru Kristapu es vēlējos sadarboties jau pirms 3 gadiem, bet uz to brīdi viņš bija nesasniedzams, jo atradās ārzemēs. Man patīk viņa dziesmas. Vēl no tā laika, kad Pujāts uzrakstīja dziesmu "Vēl tevi mīlēt" grupai “4 Vēji”, kas, manuprāt, vēl joprojām ir radio un aptaujās neatzīts hits. Satiku Kristapu šovasar Rīgā uz ielas un tās pašas dienas vakarā jau dziedāju viņa sacerēto dziesmu. Šīs dziesmas projektā iesaistīju jaunu komandu, jo ne tikai ar Kristapu, bet arī ar Jāni Čubaru vienmēr esmu vēlējies sadarboties. Jānis strādā ļoti profesionāli. Es pat necerēju, ka rezulāts varētu sanākt tik labs. Daži saka, ka tas ir latviešu Alan Walker. Toms Rings veidoja dziesmas videoklipu. Arī ar Tomu šis bija mans pirmais projekts. Toma attieksme pret darbu bija ļoti radoša, mākslinieciska un mani pilnībā pārliecināja. Paldies visiem, kas mani atbalstīja un paldies modelei Sandrai Glazkovai, kura filmējās dziesmas video.”

Nikolajs jau 10 gadus strādā Valsts Policijā un parasti viņu var satikt Ogres pilsētā, veicot tiešos darba pienākumus. Šobrīd mūziķis studē tiesību zinātni Latvijas Universitātē, aktīvi koncertē un ir gatavs jauniem izaicinājumiem.

Dziesmas autors Kristaps Pujāts par dziesmas vēstījumu: “Dziesmas stāsts ir par atkalredzēšanos. Par to, cik labi ir atkal kādu sen neredzētu cilvēku satikt un gūt nebijušus iespaidus un emocijas. Atcerēties brīžus, kurus ir vērts atcerēties visu dzīvi.”