Prāta Vētras albums "Years and Seconds" tiks izdots Polijā

Prāta Vētras albums Years and Seconds Polijā klajā nāks 20. septembrī. Vakar radiostacijās nonāca pirmais albuma singls Begging For Your Starlight.

2010. gada 15. martā Baltijas valstīs klajā nāca Prāta Vētras albums Years and Seconds, kas ir noslēdzošais posms triloģijai, kura sākās ar latviskās versijas Tur kaut kam ir jābūt iznākšanu Latvijā 2008. gadā un turpinājās ar Krievijas tirgum domāto albumu Шаг 2009. gadā.

Muzikālais materiāls Years and Seconds ir identisks ar triloģijas iepriekšējiem albumiem, bet visi dziesmu teksti ir angļu valodā. Dziesmu tekstu radīšanā roku pielikuši tādi Latvijas radošie prāti kā Jānis Šipkēvics juniors, dziesminieks El Mars, Kristaps un Hanna Krēsliņi, kā arī Rolands Ūdris. No Krievijas savu artavu devis Maks Bigoudi Sergejevs, savukārt rietumu pasaules elpu ienesuši grupas Travis dziedātājs Fran Healy, sarakstot vārdus dziesmai Count My Fingers, The Posies oriģinālais dalībnieks un grupas R.E.M. papildus taustiņnieks Ken Stringfellow, kura teksts dzirdams dziesmā Begging For Your Starlight, kā arī britu reperis, prestižās Mercury balvas nominants Ty, kurš ne vien sarakstījis, bet arī ierepojis vārsmas dziesmā To Deliver Brightness.