Ainars Bumbieris piedāvā otro radiosinglu

© Publicitātes foto

Ainars Bumbieris, kurš plašākai publikai kļuva pazīstams kā grupas “Latte” solists, piedāvā savu otro radio singlu – Zigmara Liepiņa un Kaspara Dimitera dziesmu “Ceļojums”.

Turpinot vēl pirms vairākiem gadiem uzsākto sadarbību ar izcilo latviešu komponistu Zigmaru Liepiņu, Ainars Bumbieris klausītājiem piedāvā jaunu, publikai labi zināmās dziesmas “Ceļojums” versiju, ko veidojis izcilais dziesmu aranžētājs Kristaps Krievkalns, bet dziesmas pavadījumu ir ierakstījusi grupa “Sapieri”.

“Pēc pavasarī izdotā pirmā radiosingla – Aleksandra Ribaka dziesmas “Fairytale” džeza versijas šis ir mans otrais radiosingls, bet – pirmais skaņdarbs latviešu valodā”, saka Ainars Bumbieris. “Esmu patiesi pateicīgs Zigmaram Liepiņam par iespēju strādāt ar viņa dziesmām – darbs ar klausītājiem jau zināmiem skaņdarbiem ir dubultabildība, jo cilvēki vienmēr salīdzinās dziesmas jauno versiju ar pirms turpat 30 gadiem dzirdēto oriģinālo versiju, ko izpildīja Imants Vanzovičs.”

Šobrīd Ainars Bumbieris strādā pie sava solo albuma, kura iznākšana ir plānota 2011. gadā. Bet jau 23. augustā jaunais dziedātājs būs viens no īpašajiem viesiem grupas “Eolika” 30 gadu jubilejas lielkoncertā Dzintaru koncertzālē, turklāt jau nākamajā dienā viņš dosies pusotru mēnesi ilgā koncertturnejā uz ASV, kur vairākos latviešu centros ir paredzēti Ainara Bumbiera solo koncerti.

Dziesma “Ceļojums” ir pieejama lejuplādei www.platforma.lv un www.doremi.lv

Izklaide

Andrejs Osokins šoruden piedāvās jaunu latviešu klaviermūzikas komponistiem veltītu koncertprogrammu “No Vaska līdz Vītolam. Latviešu klaviermūzikas dižgari”. Tās pirmatskaņojums izskanēs 22. septembrī Ventspilī, bet pēc tam koncerti būs arī Siguldā, Aizkrauklē, Ulbrokā, Ogrē un citviet.

Svarīgākais